Dintii albi si stralucitori sunt in mod clar o caracteristica a unei danturi sanatoase si frumoase. Un zambet luminos iti va da o stare de bine, de incredere si iti va creste stima de sine. Dincolo de promovarea intensa in media a unui zambet stralucitor cu ajutorul periajului zilnic, noi stim ca pentru tine este important sa beneficiezi de acest lucru rapid si eficient si tocmai de aceea venim in intampinarea ta cu cele mai noi tehnologii de albire dentara, dar si cu personalul calificat care te poate ajuta in acest sens.

Din fericire albirea profesionala a dintilor iti ofera posibilitatea de a te bucura din nou de un zambet alb si frumos, procedurile utilizate fiind de scurta durata, insa cu rezultate pe termen destul de lung. Fireste in tot acest timp va fi necesar sa respecti un anumit regim de ingrijire a danturii, lucru ce consta de fapt in grija privind obiceiurile alimentare si eventualele vicii (fumatul). Acest lucru te va ajuta sa iti pastrezi pentru cat mai mult timp rezultatele obtinute in urma tratamentului de albire, lasandu-te sa te bucuri de un zambet cu adevarat irezistibil.

Lumea moderna pune un accent foarte mare pe prima impresie si pe aspectul fizic. Insa frumusetea poate fi obtinuta si in mod natural, iar in ceea ce priveste pastrarea naturaletii, un zambet stralucitor este cu adevarat un atu ce nu poate fi neglijat.

programeaza-te pentru
o consultatie gratuita

Modificarea culorii dintilor poate avea la baza mai multe cauze. Nu este obligatoriu ca aceasta colorare a smaltului sa fie rezultatul unei carii sau a unei probleme majore de ordin bacterian, acest lucru putandu-se datora si alimentelor consumate, in speta ceai, ciocolata, cola, cafea si, sa nu uitam, chiar fumatului.

Sunt cazuri in care pentru albirea dintilor este necesara doar o curatare profesionala a suprafetei, daca vorbim despre pete superficiale, astfel incat tratamentul de albire sa fie pe cat se poate minim invaziv (periaj dentar, detartraj, etc.).

Desi in mod uzual exista "retete minune" care te pot ajuta in ceea ce priveste albirea dintilor acasa, cum ar fi utilizarea bicarbonatului de sodiu (a carui utilizare excesiva duce in timp la sensibilizarea dintilor si la macinarea smaltului), solutia cea mai eficienta ramane un tratament de albire realizat in cabinetul dentar, astfel incat specialistul sa poata lua masurile necesare fiecarui tip de dantura in parte.