Pentru noi, TU esti important, iar rezultatele obtinute de-a lungul timpului si experienta acumulata cu fiecare caz in parte reprezinta cartea noastra de vizita.

Te asteptam sa te convingi si tu de importanta mentinerii unei danturi sanatoase, cu un minim de efort si cu preturi accesibile oricand.

In cabinetul nostru stomatologic ne ocupam de fiecare pacient in parte cu aceeasi rabdare si profesionalism, tratand cu seriozitate fiecare problema, indiferent de natura acesteia.

Ne ocupam atat de problemele dentare ale adultilor cat si de ale copiilor, a caror dantura trebuie monitorizata in permanenta astfel incat aceasta sa se poata dezvolta cat mai armonios cu putinta.

Iti oferim toate informatiile referitoare la dantura temporara si cea permanenta, pentru a fi puse in practica in vederea protejarii dintisorilor micutilor pacienti.

Noi consideram ca fiecare dinte in parte este cu adevarat necesar, si din acest motiv, iti oferim o alternativa benefica pastrarii danturii si ingrjirii sale constante. Avem un cabinet stomatologic modern, unde suntem gata oricand sa punem in aplicare cunostintele si experienta noastra pentru a te scuti de neplacerile cauzate de problemele dintilor.

La DentoMed practicam

Stomatologie fara Durere!

Si pentru a fi siguri de acest lucru, la orice manopera efectuata in clinica noastra, anesteziile sunt gratuite indiferent de numarul acestora.
Realizam aparate dentare si gutiere ortodontice, fatete ceramice si efectuam tratamente profesionale de albire a dintilor.
Realizam remodelarea gingivala acolo unde se impune acest lucru si ne ocupam si de domeniul chirurgiei, mai exact de extractii dentare, rezectii apicale sau implanturi dentare.

Stabileste o programare acum.

Pentru a evita aglomerarea in sala de asteptare, va rugam sa sunati pentru a face o programare. Pentru urgente stomatologice ne puteti contacta la 0752.303.006 si vom face tot posibilul sa va rezolvam urgenta in cel mai scurt timp posibil.

Despre noi