Uneori dantura ta poate avea nevoie de putin ajutor pentru a redeveni alba si stralucitoare. Obiceiurile zilnice si igiena orala defectuoasa sau realizata cu produse nepotrivite danturii, pot lasa urme vizibile pe aceasta. Tartrul reprezinta de fapt depuneri acumulate in timp pe smaltul dintelui, care pe de o parte duc la un aspect neplacut al danturii, dar si la eroziuni ale smaltului, lucru care se concretizeaza in aparitia inevitabila a cariilor.

Pentru efectuarea detartrajului se utilizeaza un aparat special care folosete ultrasunetele pentru a dizloca depozitele de tartru fara a traumatiza dintele. Desi exista mituri legate de detartraj, acesta este un procedeu care nu deterioreaza smaltul dintilor, dar are ca rezultat albirea dintilor si curatarea eficienta a acestora. Detartrajul se completeaza cu periaj si airflow pentru finisarea suprafetelor si indepartarea petelor.

Daca si tu ai nevoie de un detartraj profesional, atunci noi te asteptam in cabinetul nostru pentru a-ti prezenta cele mai bune solutii, adaptate nevoilor tale.

programeaza-te pentru
o consultatie gratuita

Tartrul poate fi indepartat prin periajul zilnic, insa exista si cazuri in care oricat ar fi de buna igiena orala, el continua sa se acumuleze. Noi iti oferim solutia pentru acest tip de problema, iar aceasta consta intr-un detartraj profesional, menit sa inlature depunerile si placa bacteriana si sa iti ofere o dantura curata si sanatoasa.

Detartrajul este recomandat in special atunci cand dintii tai sufera coloratii la nivel de smalt, coloratii ce se datoreaza in principal unor obiceiuri de alimentatie si uneori a unei igiene deficitare. Astfel, petele rezultate in urma consumului de cafea, cola, ceai, sau chiar in urma fumatului, pot fi reduse si chiar eliminate cu ajutorul acestui procedeu cu rezultate foarte bune.

Detartrajul este o procedura care ar trebui intens promovata deoarece ea este necesara periodic, astfel incat sa poata fi prevenite depunerile, coloratiile si placa bacteriana. Acest lucru te va ajuta sa previi anumite probleme de ordin stomatologic, dar si sa beneficiezi de o dantura curata si luminoasa, fara pete sau depuneri bacteriene. Detartrajul (air flow) este un procedeu care poate curata si zonele mai putin accesibile dintre dinti, acest lucru reducand pe cat posibil posibilitatea aparitiei cariilor.