Zambetul este o unealta foarte puternica in ceea ce priveste relatiile inter-umane. El lumineaza, apropie oamenii si ne da o stare de bine. Insa in anumite cazuri dantura se poate schimba, poate suferi usoare coloratii, ciobiri, defecte de forma sau chiar fracturi, si atunci este nevoie sa intervenim la nivel de aspect estetic. Fatetele dentare au rolul de imbunatati vizibil aceste aspecte, reusind sa iti readuca zambetul pe buze in cel mai scurt timp si fara investitii majore.

Fatetele dentare sunt folosite uneori ca o alternativa la procedeele de albire profesionala si rezolva de asemenea si problemele de inchidere a spatiilor dintre dinti. Fireste, aceste situatii sunt identificate in cabinet, dupa ce medicul stomatolog analizeaza starea dintilor tai, in vederea oferirii celei mai bune solutii pentru dantura ta. Fatelele dentare ceramice sunt durabile in timp si sunt cu adevarat o alternativa estetica in ceea ce priveste modificarea culorii danturii tale, asa cum iti doresti.

Daca si tu crezi ca ai nevoie de o schimbare in ceea ce priveste dantura, culoare acesteia, sau remedierea unor probleme ce tin de forma, atunci te asteptam in cabinetul nostru pentru a personaliza pentru tine cea mai buna oferta.

programeaza-te pentru
o consultatie gratuita

Fatetele dentare sunt aplicate direct pe dinte, dupa o pregatire prealabila a acestuia. Practic acestea sunt montate prin lipire pe suprafata dintelui, astfel incat problema sa fie remediata. Daca esti nemultumit de faptul ca dintii sunt patati, sau au anumite defecte de forma, atunci aceasta este o solutie cu adevarat utila, insa pentru a fi sigur de aceasta, este indicat sa discuti inainte cu un specialist.

Preturile noastre sunt deosebit de accesibile, iar ofertele si reducerile sunt irezistibile. Tot ceea ce ai de facut este sa ne soliciti o programare, iar specialistii nostri vor avea grija sa iti redea zambetul pe buze.

Procedeul nu este dureros, nu necesita anesteziere locala, iar materialul din care sunt confectionate aceste fatete ceramice este mai rezistent in ceea ce priveste actiunea produselor care au tendinta sa pateze smaltul natural al dintelui, cum ar fi cafeaua, tutunul, sau cola. Fatetele dentare sunt de fapt fatete ceramice, adica acelasi material folosit si in cazul coroanelor destinate acoperirii implanturilor.