10% reducere

pentru Studenti, Pensionari

Stim cat de scumpe sunt toate in ziua de azi, asa ca incercam sa compensam putin aceasta situatie. Vino la DentoMed si arata-ne carnetul de student sau talonul de pensie pentru a beneficia de o reducere de 10% pentru serviciile noastre.

15% reducere

pentru viitorii miri

Te-ai pregatit de nunta? Atunci probabil te-ai gandit si la zambetul cu care o sa apari in fotografii. Vino la DentoMed impreuna cu alesul inimii tale si beneficiati amandoi de discount de 15% pentru serviciile de stomatologie estetica sau profilaxie.

Abonamente

pentru companii

Pentru companiile care doresc sa ofere un beneficiu insemnat propriilor angajati si familiilor acestora, venim in sprijin cu aceste abonamente personalizate.

Suntem adeptii colaborarilor pe termen lung, bazandu-ne pe calitatea serviciilor stomatologice oferite si pe o monitorizare atenta a starii de sanatate dentara a angajatilor in conditii de costuri foarte avantajoase pentru acestia.

Astfel, volumul de tratamente generate de colaborarea cu firme care au un numar mare de angajati ne permit optimizarea costurilor si oferirea unor servicii la un nivel foarte competitiv fata de piata clinicilor stomatologice.

Promotii