Despre Protetica dentara

Protezele dentare sunt cea mai rapida solutie de obtinere a unui zambet complet functional, la un cost redus, cu rezultate apropiate de dintii naturali.

Protetica dentara presupune refacerea sau inlocuirea unuia sau mai multor dinti care fie si-au pierdut capacitatea functionala, fie au fost pierduti complet de pe arcade in urma avansarii procesului carios. Impreuna cu medicul nostru stomatolog veti putea lua impreuna cea mai buna decizie personalizata specific pe nevoile si bugetul dumneavoastra, in asa fel incat odata finalizata procedura sa afisati un zambet de care sa fiti mandri si de care sa nu va mai saturati.

De-a lungul celor 3 decenii, ne-am facut un renume cand vine vorba de calitatea lucrarilor protetice, iar clientii ce ne-au trecut pragul reprezinta cea mai elocventa carte de vizita pentru noi.

Folosim doar tehnologie de top iar laboratoarele de tehnica dentara cu care colaboram indeplinesc cele mai exigente cerinte in materie de estetica, functionalitate si durabilitate a produselor finale si va putem asigura de faptul ca nimeni nu va face diferenta intre lucrarea dvs. protetica si dintii naturali pe care ii aveti.

Clinica DentoMed va ofera:

  • Lucrari protetice (coroane dentare, punti dentare) din materiale de top
  • Proteze mobile sau mobilizabile
  • Proteze scheletate clasice sau cu sisteme speciale
  • Fatetari ceramice sau compozite
  • Lucrari pe implant
  • Incrustatii din materiale nobile sau ceramica
  • Gutiere bruxism

Va asteptam sa va faceti o programare la cabinetul nostru la o discutie cu medicul stomatolog, pentru a va oferi un plan personalizat nevoilor dvs. specifice. La DentoMed oferim o gama variata de preturi, pentru toate buzunarele si nevoile, in asa fel incat zambetul dvs. sa fie mereu pe primul loc.

Stabileste o programare acum.

Pentru a evita aglomerarea in sala de asteptare, va rugam sa sunati pentru a face o programare. Pentru urgente stomatologice ne puteti contacta la 0752.303.006 si vom face tot posibilul sa va rezolvam urgenta in cel mai scurt timp posibil.