Problemele dentare ale copiilor nu trebuie trecute cu vederea, fie ca vorbim despre simple demineralizari, fie ca vorbim despre carii incipiente. Aceeasi grija fata de dantura micutilor trebuie manifestata indiferent de problema, iar aici intervenim noi. Noi ne vom ocupa de micutul tau astfel incat acesta sa inteleaga faptul ca vizita la dentist trebuie sa devina o placere, responsabilizandu-l in acest fel si pentru viitor.

Spre deosebire de adulti, copiii sunt pacientii care solicita atentie sporita atunci cand vine vorba despre sanatatea orala si despre remedierea unor probleme aparute la nivel stomatologic. Copiii sunt uneori nerabdatori si plini de anxietate, alteori speriati, iar in cele mai multe dintre cazuri ei inca nu au invatat sa isi gestioneze emotiile. Din acest motiv noi ne straduim sa facem din vizita la dentist o experienta cat mai placuta pentru micutii pacienti, intelegand de fapt temerile lor si dificultatea infruntarii unei noi provocari pentru ei.

Cu rabdare si experienta in tratarea problemelor dentare la copii, am reusit sa cream un mediu in care orice micut se poate simti in largul sau.

programeaza-te pentru
o consultatie gratuita

Dincolo de emotii insa, tratam copiii si dentitia lor cu un maxim de seriozitate si respect. Suntem adeptii ingrijirii dentare inca din copilarie, deoarece acest lucru are implicatii in viitor, in ceea ce priveste felul in care copilul va intelege cat de importanta este dantura pentru el si pentru organismul sau. Este important sa avem grija de micii dintisori, astfel incat acestia sa lucreze ca un tot unitar, iar rezultatul muncii noastre sa se concretizeze intr-o dantura puternica si sanatoasa, a viitorului adult.

Sustinem cu tarie grija fata de igiena orala si oferim la randul nostru ajutor specializat oricarui copil sau parinte care are nevoie de acesta.

Cabinetul este dotat cu tehnica moderna de lucru, astfel incat fiecare parinte sa fie incredintat de faptul ca decizia de a apela la noi pentru rezolvarea problemelor dentare ale copilului sau este cea mai buna. Adaptam tipurile de tratament specifice varstei micilor pacienti, deoarece sanatatea acestora, chiar si din punct de vedere stomatologic, este deosebit de importanta.