Urgentele medicale reprezinta pentru noi cazurile care nu pot suferi o amanare. Fie ca vorbim despre o durere acuta, pulsatorie, apasatoare, a unui dinte cu probleme, fie ca vorbim despre accidente ce vizeaza zona stomatologica, acestea reprezinta pentru noi situatiile in care trebuie sa intervenim cat mai repede cu putinta. In anumite cazuri urgentele stomatologice vizeaza si copiii deoarece acestia, in joaca lor, pot cadea si isi pot lovi dantura, acest lucru putand avea implicatii semnificative in ceea ce priveste dezvoltarea ulterioara a unei danturi armonioase.

Un dinte rupt, o inflamare a gingiei sau o gingie traumatizata pot pune probleme unei danturi in formare, drept pentru care necesitatea tratarii in regim de urgente stomatologice a acestor cazuri se impune fara indoiala. Mai mult decat atat, in anumite cazuri este nevoie de interventia la nivel chirurgical asupra sectiunii lezate, caz in care necesitatea urgentarii interventiei devine o prioritate.

O problema dentara ajunsa deja in stadiul de urgenta stomatologica nu mai suporta amanare. Daca ai nevoie de o solutie rapida si de o interventie profesionala in ceea ce priveste dantura ta, te asteptam in cabinetul nostru stomatologic pentru a te ajuta.

programeaza-te pentru
o consultatie gratuita

Ca si in cazul copiiilor, orice varsta ar avea acestia, urgentele adultilor sunt la fel de importante. Fie ca vorbim despre o durere cauzata de carii, insa trecuta cu vederea pentru prea multa vreme, fie ca discutam despre mici accidente, acestea pot fi remediate in timp util in cabinetul nostru stomatologic. De cele mai multe ori urgentele stomatologice sunt reprezentate de cazuri sau situatii limita, ce implica durere si suferinta. Noi rezolvam fiecare dintre aceste cazuri, astfel incat fiecare pacient sa fie eliberat de durere si sa se simta usurat si multumit de calitatea serviciilor noastre.

Indiferent de problema pe care o intampini, este suficient sa apelezi la noi. Iti poti face o programare in timpul programului de lucru, sau te poti prezenta direct la cabinetul nostru. Vom raspunde cu seriozitate oricarei solicitari, iar preturile noastre sunt accesibile oricarui pacient.

Stim cat este de importante sunt resursele financiare pentru tine si mai stim ca majoritatea pacientilor se tem de costurile serviciilor medicale stomatologice in regim de urgenta. De aceea noi oferim si o gama variata de preturi, astfel incat orice urgenta medicala sa poata fi rezolvata, fara suferinta si fara costuri majore aferente interventiilor.